23.3.2017

Pikkusen pitsiä

Kyllä meinasi usko loppua pariinkin otteeseen tätä huivia neuloessa. Otin hiihtoloman tavoitteeksi neuloa tämän huivin loppuun, sillä muuten sen valmistuminen vain jäisi taas kauas tulevaisuuteen, koska arki-iltoina tätä ei vaan jaksanut tehdä, sillä ohjetta oli seurattava todella tarkkaan.



 Huivista ei siis puuttunut enää kuin alareunan pitsi, mutta kyllä siinä oli hommaa. Nimittäin se neulottiin eri suuntaan kuin muu huivi ja yhdistettiin aina huivin alareunan silmukoihin. 28 kerroksen mallikerta toistui 33 kertaa. 


Kun huivi sitten oli valmis täytyi se vielä pingottaa, jotta se saisi todellisen muotonsa ja kokonsa. Kun huivi oli pingottumassa ja katselin sitä, en tiennyt olenko iloinen siitä, että huivi on valmis ja niin hieno vai että se on valmis ja sitä ei tarvitse enää neuloa.



Mutta nyt sanoisin, että olen niin tyytyväinen huviin, että en enää halua muistella, miten ärsyttävää sen neulominen välillä oli. (Ja joo, muistelin silti :D )
Ja kuten yllä olevasta kuvasta huomaa, on huivi siis todella iso! 


Lanka: Novita Venla
Langan menenkki; 254g
Ohje; Novita 4/2016 tai netistä
Koko; 100cm x 230cm

Tässä viimeisessä kuvassa näkyy ihanasti tämä pitsikuvio!

6 kommenttia:

  1. No mut onhan tuo nyt upea, ehdottomasti vaivan arvoinen! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja suuritöinen huivi! (: Hatunnosto työmäärästä. Pitsikuviot ovat kyllä nättejä, mutta niiden kanssa pieninkin virhe työssä aina kostautuu, niin täytyy olla tarkkana... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo piti tosiaan olla tarkkana, mutta lopputulos palkitsee :D

      Poista
  3. Tuo on upea. Sekoitin sen tähän Yhteishyvän kisan voittaneeseen, joka sekin kaunis. Niillä on sama suunnittelija, eli ei ihme että samoja viboja ja konsteja. https://www.yhteishyva.fi/arjen-apu/neulo-huivikilpailun-voittanut-pitsihuivi/05578462

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi💖